Lifestyle- en vitaliteit coaching

Een gezonde leefstijl ontwikkelen kan best lastig zijn. Want, ondanks al je inspanningen kunnen oude gewoontes er na verloop van tijd weer insluipen. Jammer natuurlijk en bovendien uitermate frustrerend.

Ik bied ondersteuning in de vorm van lifestyle en vitaliteit coaching trajecten. Aan de hand van een vitaliteitsplan en een integrale aanpak gaan we samen op zoek naar manieren om het potentieel en vitaliteit naar een hoger niveau te tillen. Hierbij wordt gewerkt aan vitaliteit op fysiek, emotioneel, sociaal en spiritueel vlak. Doel is het realiseren van duurzame gedragsverandering.

Om die gezonde leefstijl te ontwikkelen, heb je de juiste bouwstenen nodig . Met het lifestyle en vitaliteit coaching trajecten richt ik mij op: gezond eten, voldoende bewegen en bijtijds ontspanning en rust pakken. Er wordt ook veel aandacht besteed aan mentale, emotionele en maatschappelijke welzijn. Met name mentale factoren als emotioneel welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven bepalen of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit leeft.

En afhankelijk van welke obstakels je ervaart, werken we aan onder andere je motivatie, je valkuilen, vergroten van je wilskracht, oude gewoontes veranderen, terugval voorkomen enzovoort. Ook gaan we aan de slag met je mentale, emotionele en maatschappelijke welzijn. Op die manier coach ik je stap voor stap bij het realiseren van een leefstijl waar je je goed bij voelt. Die bij je past en voor je werkt.

In een lifestyle en vitaliteit coaching traject wordt je begeleidt en gemotiveerd om je zowel lichamelijk vitaal te voelen als geestelijk gezond en fit. Ofwel: zorgt dat je fysiek, geestelijk en maatschappelijk welbevinden ervaart en beter in staat bent die balans te managen.