Aromatherapie, Bach Bloesem, Celzoutentherapie

Aromatherapie

Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en verbeteren van aandoeningen door gebruik te maken van essentiële oliën. Iedere olie heeft specifieke eigenschappen die zich richten op een of meer organen en/of aandoeningen. Essentiele olien worden gebruikt om hun ontsmettende, genezende en evenwicht brengende eigenschappen. Essentiele olien worden natuurlijk ook ingezet om hun specifieke geur.

Bach Bloesem

Bach Bloesem remedies zijn eenvoudige en natuurlijke genezingsmethodes, gemaakt van bomen, struiken, wilde bloemen en planten. De remedie helpt onze emoties en gemoedsstemmingen in evenwicht te brengen en de balans in onszelf te herstellen

Celzouten

Celzouten zijn minerale zouten die in ons lichaam voorkomen. Zij vervullen vitale functies in het lichaam. Ze ondersteunen processen in het lichaam en zijn daarmee belangrijk voor het functioneren en de bouw van het lichaam. Bij verstoring van het evenwicht in de hoeveelheid mineralen kunnen overal in het lichaam problemen ontstaan. Celzoutentherapie is gericht op het aanvullen van tekorten. Celzouten zijn verwreven tot ionvorm en kunnen daardoor eenvoudig door ultra kleine celwandopeningen heen om zo in de cellen opgenomen te kunnen worden.

Deze natuurgeneeskundige toepassingen worden aangepast aan jouw wensen en afgestemd op jouw klachten en conditie. Dit bepaalt ook de duur en intensiteit van de werkvorm. Hierdoor zal het lichaam niet verder uit balans raken en het zelfherstellende vermogen van het lichaam worden aangesproken.