Fibromyalgie relief

Je hebt de diagnose fibromyalgie of CVS gekregen, en daar sta je dan. Sommigen "geloven" nog steeds niet in deze ziekte waarbij je elke dag pijn hebt, en onvoorstelbaar moe kan zijn. Je ziet er namelijk ook gezond uit!

Misschien heb je gehoord dat "je ermee moet leren leven", of dat je "je je erbij moet neerleggen", maar niemand vertelt je hoe je dat moet doen!

Dus, ook al zijn fibromyalgie of CVS niet geneesbaar, het goede nieuws is dat je er wel iets aan kan doen om je levenskwaliteit weer te verbeteren. En daarbij wil ik je helpen. Ik begeleid je om opnieuw waarde uit je leven te halen, de klachten te beperken, je grenzen te ontdekken en zo de kwaliteit van je leven veel te verbeteren.

Door eigen ervaringen in te zetten naast de professionele kennis, kan ik gemakkelijker aansluiten bij wat jij nodig hebt. Ik bied jou een uniek en op maat gemaakt traject. Ik daag je uit een nieuw perspectief te ontwikkelen, zodat jij weer volop kunt genieten van het leven. Durf jij het aan?

Dit doen we op jouw eigen tempo en binnen jouw eigen waarden en beperkingen!

Ik neem je stap voor stap mee op de weg naar verbetering. Samen kijken we welke technieken bij jou passen en hoe we dit in je dagelijkse leven kunnen inplannen. Elke sessie gaan we voor stap na wat jouw specifieke klachten zijn en bekijken we hoe we hieraan kunnen werken.

Technieken die gebruikt worden zijn:
• ademhaling
• lichte oefeningen en stretches
• omgaan met onderliggende gevoelens
• blokkades die verbetering tegengaan
• voeding

Alles kan, niets moet, we werken ook volledig op jouw tempo en enkel met thema's die jij wenst te behandelen. "Als je zwakheden hebt, betekent dit niet dat je zwak bent, maar dat je compleet bent." Deepak Chopra