Dorntherapie

Dorn therapie is eenvoudig en effectief in het opheffen van gewrichtsblokkades, scheve wervels en wervelkolom, bekkenscheefstand en beenlengteverschil, waardoor klachten van rugpijn, de nek, hoofdpijn, verdwijnen. Dorn therapie is een zachte effectieve werkvorm en zeer geschikt voor mensen die niet (de vaak pijnlijke weg) naar de “kraker” willen bewandelen. Dorn therapie is een samenwerking tussen behandelaar en cliënt, van druk uitoefenen en beweging.

De Dorn methode is een zachte wervel en gewrichtswerkvorm. Ze kan gebruikt worden bij ziektes, die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. De Dorn Methode is vrij van ongewenste bijwerkingen, ongevaarlijk maar zeer werkzaam. Het werkt zonder medicijnen.

De Dorntherapie komt uit Duitsland.In tegenstelling tot “kraken” is de Dorntherapie een milde therapie. Met de duimen zet de Dorn-therapeut op een voorzichtige manier de wervels op hun plekje terug. Tegelijk maakt ze het bindweefsel tussen de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen. En na elke werkvorm heb je ook nog een fijn en ontspannen gevoel!

Opgenomen in het register van Dorn Therapeuten